ABOUT US

StudioDL wooden flooring® staat voor topkwaliteit, innovatie en uniek design. Voor de basis van elke houten vloer maken wij heldere keuzes gebaseerd op bewezen kwaliteiten en duurzaamheid. Met grote zorg en weloverwogen geselecteerd. In de afwerking van de toplaag zijn wij vervolgens zeer vooruitstrevend, vernieuwend en laten wij ons graag leiden. Enerzijds door uw individuele verwachtingen en anderzijds door de wensen van enkele topontwerpers bij het samenstellen van hun eigen collecties. Wij leggen al onze vloeren zelf met eigen opgeleide vakmensen. Hun ervaring en kunde is uw zekerheid voor een perfect en blijvend resultaat. Wij willen u graag positief verrassen!

DUURZAAMHEID

StudioDL monteert houten vloeren voor duurzaam en aangenaam genieten. Producten die niet alleen mooi zijn, maar ook veilig en van nut, en die rekening houden met de wereld waarop wij leven. In een evenwicht tussen mens, natuur, milieu en ons bedrijf. Een leefbare wereld en een gezond bedrijf houdt in dat we verantwoord willen ondernemen. In het nu en voor de toekomst.

KWALITEIT

Wij werken uitsluitend met de beste producten en vakmensen. Vanuit een volledige klant- en servicegerichte missie; “that’s our promise”. In een omgeving waarin wij continue blijven streven naar verbeteringen en innovaties. Op basis van veranderende wensen en de nieuwste technieken. Onze producten zijn getest op natuurlijke werking, veiligheid en milieueisen. Onze houten vloeren hebben een FSC keurmerk, zijn CE-gecertificeerd en worden pas gelegd na een uiterst kritische sortering en selectie.

GARANTIE

Onze houten vloeren zijn van hoogste kwaliteit en hebben een lange levensduur. Kritische kwaliteitsinspecties tijdens en na de productie, een strenge sortering en selecties tijdens tot en met de gegarandeerde constante kleuring en beste toplaag afwerking, zorgen voor een perfecte vloer. Gemotiveerde specialisten bewaken de productie en zelf opgeleide vakmensen monteren onze vloeren op locatie. Vanuit onze ervaringen en ons vertrouwen in ons product geven wij een productgarantie van 25 jaar op alle vloeren en 5 jaar op de afwerking. Er van uitgaande dat de vloer correct zal worden onderhouden waarvoor wij een pakket aan middelen en instructies aanbieden. Al onze vloeren worden na het leggen voorzien van een kenmerkend echtheidszegel (vanaf 2014).

PERSOONLIJK DESIGN

Wij ondersteunen de initiatieven van de interieurarchitecten en, of opdrachtgevers om een persoonlijk design toe te passen. Met de mogelijkheid om uiteindelijk een eigen collectie houten vloeren te introduceren.

Op te vragen adviezen en instructies

 • Technische productinformatie
 • Sorteeromschrijving
 • Onderhoudsinstructie
 • Onderhoudsadvies
 • Algemene garantiebepalingen
 • StudioDL Guarantee System
 • Algemene voorwaarden


  Vul deze code hieronder in: captcha

  * verplichte velden

  DUURZAAMHEID

  FSC

  The mark of responsible forestry; al het toegepaste hout komt voort uit verantwoord wereldwijde bosbeheer.

  4-zijdig

  4-zijdig voorzien van mes en groef voor het beste , gegarandeerde eindresultaat, zonder uitzondering door onze eigen vakmensen gelegd aangeboden.

  KWALITEIT

  SDL1

  SDL1
  / 20 mm dikke duoplank met 6 mm massief houten toplaag en 14 mm watervaste, multiplex onderlaag

  SDL2

  SDL2
  / 15 mm dikke duoplank met 4 mm massief houten toplaag en 11 mm multiplex onderlaag.

  Natuurlijk gereinigde toplaag.

  Natuurlijk gereinigde toplaag.

  Gedroogde toplaag tot onder 8% vocht.

  Gedroogde toplaag tot onder 8% vocht.

  Natuurlijk geloogd tegen snelle verkleuring.

  Natuurlijk geloogd tegen snelle verkleuring.

  Toplaag 2 lagen UV bescherming tegen te snelle veroudering.

  Toplaag met 2 lagen UV bescherming tegen te snelle veroudering.

  Toplaag 2 lagen hardwax bescherming tegen te snelle beschadiging.

  Toplaag 2 lagen hardwax bescherming tegen te snelle beschadiging.

  Toplaag afwerking in meerdere lagen beits of lak.

  Toplaag afwerking in meerdere lagen beits of lak.

  Toepassing vloerkoeling

  Kan worden toegepast bij vloerkoeling.

  Toepassing vloerverwarming

  Kan worden toegepast bij vloerverwarming.

  GARANTIE

  SDL Garant

  Verzekerde garantie in de vorm van een persoonlijk certificaat.

  25 jaar garantie

  Wij geven u 25 jaar productgarantie.

  5 jaar garantie

  Wij geven u 5 jaar garantie op de toplaag afwerking.