Interior Designer Eric Kuster heeft het interieur van het met 3 michelin-sterren beloonde restaurant De Librije in Zwolle geheel opnieuw ingericht. Het restaurant is deels verplaatst naar de voormalige Binnentuin van het monumentale gebouw. Het heeft een moderne overkapping gekregen maar het interieur moest kenmerkend ’stoer en natuurlijk’ worden. Passend bij het karakter van het gebouw, de voormalige vrouwengevangenis uit de 18de eeuw. Dat is perfect gelukt. StudioDL heeft voor een unieke invulling gezorgd. Met een donker gebeitst en geoliede houten vloer. Zeer speciaal in zogenaamd ‚kops gezaagd’ hout, met een ritmisch patroon van vierkante blokken. Gecombineerd met een donker bruin tapijt met een unieke ‚schildpad’ print. Opgesloten binnen een modern RVS kader. Het geheel vormt dit de zeer opvallende basis van het nieuwe interieur. Een passende 3-sterren kwaliteit en prestatie van StudioDL…